top of page
Domotica

Domotica

Predomotica

Predomotica

Verlichting

Verlichting

Industrie

Industrie

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Industrie

Industrie

Verbouwing

Verbouwing

Ventilatie

Ventilatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Appartementen

Appartementen

Warmtepomp met vloerverwarming

Warmtepomp met vloerverwarming

BASIS (pre) DOMOTICA

Vooraleer u een volwaardig domotica systeem kiest, kunnen wij u pre domotica aanbieden, dit wil zeggen dat alle bekabeling en modules in de zekeringkast zo worden aangesloten, dat u later makkelijk de overstap kunt maken naar volwaardig systeem.

PRO DOMOTICA

Easy to install

Gemakkelijk om te installeren.  Afhankelijk van het project kan men alles in ster kableren of gebruik maken van de bus.  De combinatie van de twee is meestal de prijs voordeligste oplossing.  Het flexibele bus systeem mag overal afgetakt worden en er is geen speciale bus kabel nodig.  Men moet de bus ook niet in een gesloten lus kableren.  De simpele installatie kan al snel heel wat tijd en kosten besparen.

 

Easy to configure

Gemakkelijk om in te stellen.  Er is slechts 1 configuratie programma waarin men alle Easyplus modules kan instellen, sturen en testen.  Ook alle documentatie bladen zijn in het programma raadpleegbaar.   Het Easylink drag ’n drop programma maakt contact met de Easyplus centrale via de USB poort of via standard IP (internet protocol).  Dit maakt het mogelijk voor de installateur om zijn installaties te beheren van op afstand.  Dit is heel kosten besparend.  Geen nodeloze ritten, geen tijd verlies, onmiddellijke service,... gewoon even inloggen vanop afstand en klaar is kees.

 

Easy to use

Gemakkelijk voor de gebruiker.   In eerste plaats wordt er naar gestreefd naar comfort voor de gebruiker door zoveel mogelijk automatisch te laten werken.  Denk hierbij aan het automatisch licht als het donker is, de verwarming die uitschakelt als het raam open staat, 1 knop om de woning te verlaten, ...

Anderzijds zijn er ook tal van standaard toestellen die kunnen gebruikt worden voor het beheren van de woning.   Bijvoorbeeld een standaard universele afstandsbediening, een PC, een Pocket PC, een Smartphone, een Touch screen.

Dank zij het standard IP kunnen vele toestellen gebruikt worden en niet alleen locaal maar ook van op afstand.

 

Het Easyplus systeem heeft alle sturingen aan boord vanaf dag 1.  Er zijn geen speciale stuurmodules nodig voor motoren, voor het aanmaken van sferen, voor timers … dit wordt allemaal bepaald in de Easylink software.  Eens de Easyplus centrale aanwezig is, dan wordt de verdere prijs nog enkel bepaald door het aantal verbruikers (lampen, dimmers) en het soort bedieningspanelen.

Verlichting

Wenst u speciefieke verlichting, lichtstudie of dergelijke, wij staan u ter beschikking om u verder te helpen met de geschikte keuze.

Ventilatie

Systeem C of systeem D

Nieuwbouw

Algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw woningen.

bg10.jpg

Appartementen

Algemene elektriciteitswerken in appartementsgebouwen.

bg2.jpg

Verbouwingen

Algemene elektriciteitswerken voor verbouwingen.

bg8.jpg

Winkelinstallaties

Algemene elektriciteitswerken voor winkelinstallaties.

w01.jpg

Industrie

Algemene elektriciteitswerken voor industrie.

industrie24.jpg

Warmtepomp

met vloerverwarming

Warmtepompsysteem met vloerverwarming, mail ons voor meer info.

025.JPG

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging via onze onderaannemer Elal Security.

ELAL.JPG
bottom of page